Apr 28, 2011

I’m not F**kin’ Perfect

But some parts of me are fucking excellent… yeeehaawwww! sekali sekala sendiri masuk bakul sendiri angkat lah.

Ok yo ma Pren! I’m so sorry for the lack of updates. I've been very the very busy in and out, kaki kat hatas kepala dah black-out.  Anyway Alhamdulillah despite of all the ins and out, the ups and down… most thing ended well.

Yet i yearn for a holiday break!

Salah masuk selekoh sekali sekala
Korek lubang tutup lobang… darah dan api
Pilihan yang teruk pun tak apa…

Selamat datang ke dalam hidup aku yang haru biru
Dianiaya, diperdaya, disalah faham
Di salah anggap
Tapi tu semua tak melambatkan aku

walau dikelirukan, diteka-teka
Diremehkan…
Tengok! Aku masih gak disini…

Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like your less than
Fuckin' perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like your nothing
You're fuckin' perfect to me…

2 comments:

  1. dah tergolek meniarap kepala bawah meja pun sempat update lagi.. baguih baguih...

    ReplyDelete
  2. lol... tu yg kat sebulan tak hapdet dah tu. Ni kepala baru nak back to its origin.

    ReplyDelete

Nak joen gak: