Apr 6, 2011

Terlalu banyak pending update

  Iye.. terlalu banyak update pending dah ni after 2 hectic weeks. Yes.. so busy. Ni pun cecuri masa sket utk blog walk. Ahkak terhutang banyak perkara dah. To many things happen for the past 2 week.

1. Ahkak dah tertinggal jauh dengan cabaran 30 days photo challenge tu dah.. huahuahua.

1. Kertas kerja berlambak2 atas meja. Mana nak handle paperwork and supplier lagi, user dept tak bagi can gak.. phewww! tapi sempat gak kau nak beronline ye monyet! Nak romen pon tak sempat tau.


2. Alhamdulillah dengan cake order yg makin bertambah... syukur!

Chocolate Cake with Buttercream frosting

Cheesecake for Family's birthday bash!

Rainbow strawberry cake with fresh cream

Red velvet with cream cheese

Strawberry shortcake theme


3. Adik bujang yang ditimpa musibah bila eksiden berlaga ngan Bomba truck. Mujo patah kaki je (je ko kata?) Now masih bertapa kat hospital tunggu nak masuk besi kat kepala lutut esok pagi.
Mujo mujo pon rabak gak bontot dia huhuhuh..
And yer kakak borek adik rintik..sakit2 pon sengal tak tinggal


Mya with Paksu before the accident

4. Aritu sempat bawak cengkenit2 gi gateaway 2h1m je ke dpma kuala selangor. Tu pon sbb ada voucher hehehehe.. stay for free. Layan bebudak main swimming pool.




5. Last saturday ahkak dapat anak buah baru.. tadaaaaa....

Adam Zulharris

the sista.. Iris Helisazurin




klah nak terbebe lak.. nak pi melawat toilet zone dulu. fafai..



2 comments:

  1. ha amek ko, sumbat sumer citer dalam satu entry.. kek tu sedapnya nmpak..

    ReplyDelete

Nak joen gak: