May 3, 2011

Impian for MrMama

Kalaulah take home pay ahkak busuk2 bley masuk RM5k a month, benda pertama yg akan ahkak buat will be proposing my hubby to stay at home and be a Mr Mama. Toksah dah fenat2 lah terkejar sana terkejar ini.

I am sure very2 sure, dia adalah the best pasal bab menguruskan rumah compared to myself yang mmg lousy to the max. Bila anak berkeriau jer.. mang aku tinggal segala mende aku tgh buat. Dengan kije sekarang + home base business mmg bilau sket lah. But with his help...memang legaaaa!

So toksah banyak lah... impian aku satu jer andai bisnes aku terus baik mcm ni + makan gaji sekarang ni... nak bagi laki aku dok rumah jadik Mr Mama.. so takde la aku cemburu lagik dia balik lewat2 pagi. So takde la alasan weekend aku ngan anak2 menukun kat rumah sdgkan dia kena keje. So takde la lagi aku kena bawak diri dan anak2 senirik pi ronda satu klang disebabkan kebosanan tahap dewa bila dia manjang takde kat rumah sbb kena deliver job tak tentu masa. Semua tu mmg baik... rezeki kami sekeluarga. Tapi aku kesian kat laki aku tu sebenonyeee...

So darling, kita doa bebanyak so that bisness kita trus cun and prosper yer. Nanti abg takyah nak kejo job merata2 lagi dah kan kan kan... kurang sket dosa sayang muncung mulut kan kan kan...

Sayannngggg abanggg... muuuuaaaahhhhh!





No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: