May 15, 2011

Sekilas ku teringat....

Title touching sket...

Dari jumaat sampai selasa ni ahkak jadi ibu tinggal coz hubby gi berjimba di Pulau Aur fishing with frens. So other than bawak kids naik train yesterday, hari ni sepanjang hari me and kids memerap je la kat rumah. Ngan keadaan cuaca skrg ni nak kuar pun malas. Jemputan kenuri ponnnn ahkak tak gi siang tadi since Aidid pulak tetiba demam + batuk + selesema and muntah2 since morning. Me just nursing the 2 of them je la kat rumah. So with everything on my own till this Tuesday, letih tu lebih sket la coz rehat and tido pon tak cukup dok melayan this 2 growing up kids. But what a home without a kids rite. My kids , my soul.....Subhanallah!

Tadi ptg while I watched The Biggest Loser kat astro-DIVA, masa last2 tang tinggal 2 obese fathers beat each other to get immunity. Tgk dua orang tua comel yg termengah2 berlari tu tetiber je i shed a tears, hati sayu!

Why? Coz they remind me of my late father, yang tembam dan comel dan very the very determined.

Aku rindu kat abah.



No comments:

Post a Comment

Nak joen gak: